majamee.blogg.se

Träning, kost, skönhet och min vardag.

Fitline produkter

Kategori: Allmänt, Träning och kost

Jag och Alex har precis börjat med produkter från Fitline och efter bara fyra dagar är jag fast och märker skillnad 😍 Det jag har hört innan av folk som använder detta är att det är sjukt bra produkter och jag tänkte berätta lite kort om vad de gör.


Det finns jättemycket produkter från Fitline men det man börjar med och det vi också har beställt hem är just optimalsetet. Det består av tre olika produkter som ger oss den näringen som vi behöver. Basic, Activize och Restorate.

Kort och gott kan man säga att Basic är immunförsvar på påse. Basic är också bra för tarm och mage, stress, allergier, eksem, psoriasis och det som jag tycker är bäst - mot sötsug!

Activize är som ni hör energi. Koncentrationsförmågan blir bättre eftersom att syreupptagningen förhöjs. Perfekt att ta denna innan träning då den ger ökad prestation och har en uppiggande effekt och det bästa med denna (tycker jag) är att den ökar fettförbränningen 😉 Och i och med att Activize innehåller Guarana som kommer från en ört och är ett naturligt koffein så håller man en jämn energinivå på 6-8 timmar, istället för att man tar en kopp kaffe och blir pigg en stund och sen får man en dip, så jag har ersatt mitt kaffe med detta. Activize är dessutom bra om man lider av depression, hjärtklappning och trötthet. 

Sen har vi Restorate som är återhämtningen. Den tar du på kvällen innan du ska sova. Bra mot dålig sömn, trötthet, nedsatt ämnesomsättning, försurade kroppar (gör att man har svårare att gå ner i vikt), benskörhet, återhämtning, hår, hud och naglar.

Sen hur produkterna är uppbyggda och vad de innehåller som gör att våra celler får den näringen de behöver tänker jag inte gå in på nu för det tycker ni nog inte är intressant (det tyckte inte jag, jag ville bara veta vad man får för resultat) men om det är någon som är intresserad så kan jag självklart skriva det också 🙂

Däremot så vill jag dela med mig av den "berömda" flushen 😄
Activize innehåller vitamin B3, Niacin och Niacin har en kärlvidgande effekt. Det ser vi när vi får en s.k flush. De minsta blodkärlen vidgar sig så att cirkulationen i hela kroppen ökar. Huden kan bli röd, irriterad, det kan klia men det är absolut ingen fara. Närings och syretransporten ökar och flushen går oftast över på 30 minuter. 

Jag skulle kunna skriva hur mkt som helst om dessa produkter bara för att jag själv har blivit så fast och tycker att alla borde testa detta och är ni intresserade så är det bara att höra av er så kan jag hjälpa till 🙂❤